HR МениджърИнтервюта

Интервю с Живo Николчин Branch Manager в HRS Bulgaria

IMG IT Academy

Живо Николчин е Brand Manager в HRS Bulgaria. В сферата на човешките ресурси е над 10 години, като последните три години открива офиса на HRS Bulgaria в град Пловдив, който по настоящем е втория по големина в областта. В портфолиото си има успешно реализирани, няколко outcorsing проекта в логистика и индустриално производство, управление и оптимизация на процесите и менажиране на екипите в тях.

Преминал през всичките нива в човешките ресурси до момента, като е работил в три водещи компании на пазара за човешки ресурси и HR Manager в международна верига магазини. Завършил е психология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Интервю с Живo Николчин Branch Manager в HRS Bulgaria

MY JOB. Шест въпроса към HR мениджъра Живо Николчин

Въпрос 1. Как се срещнахте с работата си – веднага, случайно или в резултат на дълго търсене? – В резултат на търсене !

Въпрос 2. Какво място в живота Ви заема работата? – 10 часа дневно минимум от живота ми е запълнен с работата !

Въпрос 3. Ако решите да си търсите заместник, на какво бихте обърнали внимание? – Емоцията с която работи и говори за работата си!

Въпрос 4. Какво Ви дразни в работата, изморява? Какво Ви дава сили да продължите напред? – Не се дразня от работата си! Всеки ден е предизвикателство и различен!

Въпрос 5. Какво бихте посъветвали себе си в началото на кариерата си? – Работи с въображение и не се притеснявай от несполуките!

Въпрос 6. Бихте ли се занимавали с нещо друго? С какво по-точно? – Харесвам работата си , бих я заменил с работа в хобито ми!

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close