HR МениджърИнтервюта

Интервю с Марто Попов – водещ маркетинг експерт

IMG IT Academy

Марто Попов е един от водещите маркетинг експерти в България с повече от 15 години опит в продажбите и дигиталния маркетинг. 10 години от които, управляващ директор на дигитална агенция Interactive-share и партньор в редица успешни проекти.

Интервю с Марто Попов - водещ маркетинг експерт

Защо реши да създадеш семинара “Как да продаваш себе си”?

Вълнувам се изключително много за първото ми самостоятелно събитие от подобен тип.

На 2-ри ноември ще се проведе семинарът “Как да продаваш себе си” в Интер Експо център. Като експерт с повече 15 години опит в дигиталния маркетинг и управител на дигитална агенция Interactive-share вярвам, че професионалният опит, който натрупах през последните години съчетан с интензивния ми житейски път могат да бъдат вдъхновяващи, зареждащи и полезни за хората.

Изповядвам философията, че трябва да споделяме своите знания и опит. Избрах това да се случи под формата на семинар на живо. Формат, който през последните години прави своите първи крачки в България, но е изключително работещ и добре развит в САЩ например. Вярвам, че събитието ще бъде полезно не само за търговци и маркетинг специалисти, а и за хора, които искат да развият ежедневните си комуникационни умения. Защо? Защото всички ние продаваме. Всеки ден. Убежденията си, мислите си, продуктите или услугите си. Знаете, че това е нещо, на което никой не ни учи нито в училище, нито в университета, затова реших да го споделя под формата на семинар – един ден с мен и моя опит.

Какво точно ще се случи на 2-ри ноември?

Семинарът е организиран в три основни направления – продажби, маркетинг и личностно развитие.

Ще споделям. Цял ден. Планирам напълно да се раздам! 

В първата част ще издам голяма част от моите техники и тактики за това как продавам по-добре. Как селектирам своите клиенти, как се свързвам с тях, как преминават срещите ни, какво точно трябва да си кажем, колко е важна силата да изслушвам и да водя разговора в моята посока, как заключвам сделки, как поддържам добри партньорски отношения и още много. Ще се постарая да бъда максимално конкретен, за да дам истинска добавена стойност на всички присъстващи.

Всеки продавач трябва да се стреми към добри и дългосрочни човешки отношения.

Втората част от семинара ще бъде концентрирана върху моя опит в областта на маркетинга. Как да развиваш собствения си бранд, компания, услуга в интернет. Вярвам, че в днешно време потребителите имат нужда да знаят кой човек стои за бранда, кой го управлява, как действа. Точно затова лично аз активно развивам своите социални мрежи. Активен съм в LinkedIn, Facebook, Instagram и дори в YouTube. Ежедневно публикувам нови знания и новини за съвременния дигитален свят.

Важно е да се възползваш, а не просто да използваш социалните мрежи, за да продаваш себе си.

Третата част – личностно развитие. Няма човек, който да не иска да се развива и да има един щастлив и балансиран живот. Ще разкажа как го правя аз – как запазвам баланса между активния професионален живот и отношенията ми с близките хора, с моето семейство, с моите приятели.

Вълнението ми расте с всеки изминал ден, а подготовката за събитието тече с пълни сили. Всеки, който се е припознал в ежедневието на един продавач на идеи, продукти, услуги, на себе си може да резервира своето място за семинара на www.martopopov.bg

И за всички читатели на HRManager.bg, Мартин Попов е приготвил специална остъпка. Ползвайте промокод  – ( img25 )  за 25% остъпка от цената за участие в семинара “Как да продаваш себе си”.

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close