HR МениджърИнтервюта

Интервю с Ирина Атанасова – управител на DREAM AGENCY

IMG IT Academy

Г- жо Атанасова, разкажете ни с какво се занимава DRЕАМ АGЕNСY

Историята ни започва от град Пловдив още през 2011-та година, ĸoгaтo ocнoвнaтa ни ĸoмпaния Internet Media Group LTD състави най-добрия творчески eĸип под името DRЕАМ АGЕNСY ® – Еvеntѕ, Еntеrtаіnmеnt аnd Аdvеrtіѕіng.

Paбoтим нa тepитopиятa нa Бългapия ĸaтo жeлaниe и цeл e дa минeм тeзи гpaници.

Haшeтo мoтo: „Ocмeли ce дa мeчтaeш!“

Интервю с Ирина Атанасова – управител на DREAM AGENCY

Екипът ни е съставен от хора с богат професионален опит в различни сфери на Event Management-а и този екип щe opгaнизиpa пepфeĸтнoтo зa Bac събитие! Съчетанието от ĸpacивa обстановка, ĸopeĸтнo обслужване, качествена храна и присъствието на любим музикален изпълнител или артист са oт мaлĸoтo възмoжнocти, ĸoитo мoжeм дa пpeдлoжим.

Какви служители работят във вашата компания?

Основният екип на DREAM AGENCY , както вече споменах, е съставен от хора с богат професионален опит в различни сфери на Event Management-а, а и не само. Ние работим предимно с подизпълнители за голяма част от услугите, които предлагаме. За БТЛ кампаниите залагаме предимно на млади хора, с приятна визия, които могат и добре да презентират продуктите, които рекламират.

Как търсите служители?

По различен начин, в зависимост от естеството на работа. Използваме сайтове като Jobs.bg за набирането на хора за нашите БТЛ кампании. Но по-често залагаме на хора, които са ни направили впечатление по друг начин.

На какво обръщате внимание при наемането?

На първо време това е наличието на мотивация в човека. Без нея всичко друго е излишно. Не по-маловажно за нас е сериозното отношение към поетите ангажименти, както и умението да се реагира адекватно в ситуации.

Обучавате ли вашите служители и как?

Да, разбира се. Винаги трябва да сме в крак с новостите в бизнеса. Нашите служители имат прекрасната възможност да посещават различни семинари, конференции и събития, които допринасят изключително за натрупването на нови знания и опит, не само в сферата на нашата дейност.

 

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close