HR НовиниАкценти

Връчиха наградите в Конкурса “Млад мениджър на годината” – вижте кои са отличените

IMG IT Academy

Преди броени дни официално бяха връчени наградите в Конкурса “Млад мениджър на годината” за 2019 г. Инициативата се организира ежегодно от Фондация “Еврика” и в историята си е записала цели 30 издания. Това е един от стойностните конкурси в България, който цели да открие успешни млади мениджъри на възраст до 35 години.

Тържествената церемония по награждаването на победителите се проведе на 29-ти Януари в София. Фондацията раздаде награди “Еврика” на лауреатите в още 3 категории: за постижения в науката, за най-добър млад изобретател и млад фермер. Освен това, неправителствената организация използва случая, за да отбележи и 30-годишен юбилей от нейното създаване. Сред официалните гости, които уважиха събитието, бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, заместник-министърът на образованието и науката – Карина Ангелиева и Васил Василев – председател на Асоциация на индустриалния капитал в България.

Наградата за най-добър млад мениджър за 2019 г. получи Дарин Маджаров. Той е създател на онлайн платформата за видео уроци – Ucha.se. Нейната мисия е да помага на българските ученици да учат уроците си на разбираем и достъпен език. Платформата е основата през 2012 г. и в нея до този момент са качени повече от 15 хиляди уроци и тестове, покриващи учебния материал от 1-12 клас. Младият мениджър управлява екип от над 130 души, а Уча.се може да се похвали с повече от 600 хиляди регистрирани потребители.

Журито на Конкурса присъди наградата на Дарин Маджаров за създаване и развитие на значим  бизнес проект с много голямо обществено значение, създаване на продукт с висока добавена стойност и развитие на бизнес с кауза в полза на образованието и обществото.

Още двама успешни млади мениджъри станаха финалисти в тази категория и получиха дипломи за отлично представяне в Конкурса – Петър Дяксов и Христомир Витанов–Мъро.

Връчиха наградите в Конкурса “Млад мениджър на годината” - вижте кои са отличените

Връчиха наградите в Конкурса “Млад мениджър на годината” - вижте кои са отличените

Петър Дяксов е  управляващ   съдружник   и   маркетингов   директор   на  Дигитална агенция SEOMAX. Заедно със своя партньор, управляват енергичен екип от млади и мотивирани професионалисти, който към този момент наброява почти 30 души. Агенцията работи с над 70 клиенти, на които помага да развиват своя бизнес успешно и да утвърдят онлайн присъствието си. Освен това, SEOMAX активно участва в развитието на дигиталния бранш в България като организира редица значими събития, които събират на едно място водещи специалисти с доказан опит. Успоредно с това, Дяксов е изградил от нулата и развил още два успешни бизнеса. Единият от тях е онлайн магазин на парфюми, който заема водещи позиции в своята пазарна  ниша. Последният проект на Дяксов стартира в началото на 2018 г. – онлайн  магазин  за маркви часовници.

Връчиха наградите в Конкурса “Млад мениджър на годината” - вижте кои са отличените

Христомир Витанов–Мъро е креативен директор на агенция „Аномали“, която създава през 2018 г. Той притежава богата експертиза в сферата на дигиталния маркетинг и продажбите. Работил е и като маркетингов директор на една от известните и успешни стартъп компании у нас. Витанов грабна отличие, което журито на конкурса му присъди за творчески заслуги и висока креативност, проявени в проектите, по които той е работил.

Това бяха младите предприемачи, които бяха отличени за своите постижения. На церемонията награди получиха още няколко млади българи, постигнали забележителни успехи в своята област.

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close