HR НовиниАкценти

Обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021

IMG IT Academy

Тазгодишното издание на ежегодната престижна класация Career Show Index 2021 отличи 100-те най-добри работодатели на България за 2021 година. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

“Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България отличава компаниите, които систематично и целенасочено се развиват както икономически, така и в сферата на стимулиране, задържане и развитие на човешкия ресурс. Усилията, които полагат работодателите, за да създадат работна среда, отговаряща на повишаващите се стандарти, заслужават искрени адмирации. Щастливи сме да видим толкова много компании, които успяват да развият работодателската си марка и потенциала на служителите си в условия на динамично изменящи се обстоятелства и да поощрим стремежа им да бъдат работодател за пример”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021

За кратко време възприятието за работодателска марка и основите, върху които стъпва добрата стратегия за нейното популяризиране, се измениха осезаемо. Факторите, които отличават едни работодатели от други, придобиха много по-комплексен характер. Вече не е достатъчно компанията да бележи финансов ръст или ръст на човешкия капитал, за да придобие популярност. На фокус са поставени по-дълбоки потребности на служителите, които трябва да бъдат посрещнати, за да се поддържа и развива тяхната ангажираност, лоялност и мотивация.

Career Show Index 2021 събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.

Обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021

В Класацията намират място компании от различни сектори, с различен размер и история на пазара на труда у нас. Сред 100-те най-добри работодатели на България намират място както компании с хиляди служители и десетилетно присъствие в България, така и стартъпи и млади компании, които доказват, че успешно разработената стратегия за развитие на благоприятна работна среда са ключова част от формулата за успех на всеки работодател.

Сред победителите в Career Show Index 2021 се нареждат фирми като Nexo, Риск Инженеринг АД, Уникредит, Digital4 Foundation.

Цялата класация на Career Show Index 2021 може да видите тук: https://careershow.bg/index/employer/

Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България е инициатива на Career Show Awards – водещите награди за най-добър работодател. Всяка година за отличие в Career Show Awards се борят стотици кандидатури в над 50 категории. Победителите се определят от независимо жури от световно признати професионалисти с дългогодишен опит в различни области.

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Back to top button
Close
Close