Автори

Мария Георгиева

IMG IT Academy

Мария Георгиева е Търговски Мениджър в Изи Консулт. Завършила е като инженер по Автоматизация към УХТ-Пловдив, което изключително много й помага при работата й с компании от производствения и ИТ сектор.

В момента завършва Магистратура по Финанси към ПУ, специализирала е Мениджмънт на компанията в ТУ-Пловдив и има изкарани курсове и сертификати в сферата на продажбите по време на над 15 годишният си професионален опит. Вече 3 години е част от екипа на Изи Консулт и активно работи в посока съдействие и консултация на компаниите в сферата на човешките кадри.

Изи Консулт е най-голямата и бързоразвиваща се българска компания в областта на човешките ресурси.  Целта на компанията от една страна е да подкрепя хората в кариерното им развитие, като представя уменията и знанията им пред правилните работодатели; а от друга, да бъде доверен партньор на клиентите си по отношение на решения в областта на човешките ресурси в различни сфери. Експертните умения на професионалистите в компанията покриват всички видове услуги по Подбор на персонал, Временна заетост, Аутсорсинг услуги и Консултиране.

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчваме също

Close
Back to top button
Close
Close