Автори

Мариана Петрова

IMG IT Academy

Мариана Петрова е сертифициран HR мениджър, НЛП практик с коучинг и медиатор. По образование е икономист, магистър по “Маркетинг” от УНСС, гр. София. Има 15 годишен опит в областта на продажбите, като търговец в различни сфери на дейност.

В момента Мариана Петрова провежда индивидуални консултации за кариерно развитие и промяна, в т.ч. избор на подходяща професия / смяна на работа / професионално развитие.

Тя е и един от основателите на РМ програми и практикуващ треньор. Фирмата е с основен предмет на дейност провеждане корпоративни групово-динамични обучения за подобряване на психо-емоционално състояние на хората на работното място. Обученията са изцяло преживелищни, като помагат на всички участници да се справят с предизвикателните ситуации (непредвидени, кризисни, конфликтни) и състояния (на стрес, напрежение, неувереност и др.) в работния процес. Повишават вниманието, концентрацията и паметта им. Отключват спонтанността и креативността във всеки. Въздействат освобождаващо, релаксиращо и ободряващо.

Фирмата също така работи в насока създаване на програми за личностно и духовно развитие, както и в провеждането на индивидуални консултации – кариерни и холистично-психологически.

РМ програми членува в асоциациите British Bulgarian Business Association и BESCO – The Bulgarian Startup Association. / rmprograms.com

 

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчваме също

Close
Back to top button
Close
Close