Автори

Йордан Ангелов

Професионален психолог и бизнес-треньор с опит от над 20 години

IMG IT Academy

Йордан Ангелов e професионален психолог и бизнес-треньор с опит от над 20 години. Образование висше техническо и психологическо.

Специализира в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт, ораторски умения), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти (подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).

Консултира и помага на водещи компании в решаването на различни задачи в областта обучение и развитие на търговския и управленски персонал на компаниитe.

Натрупания в течение на много години опит и в съчетание със съвремените методики за управление и бизнес-комуникации, са послужили като база за разработката на над четиридесет авторски тренингови програми, насочени към създаване на практически навици за взаимодействие в различни ситуации при работа с клиентите, с персонала и в мениджмънта.

Йордан Ангелов е провеждал обучения на компании като Metro Cash & Carry, Pfizer, Linde Gas, HP – Hewlett Packard, UniCredit Bulbank, Internet Media Group, Медицински Университет Пловдив, Ведена, Радиком, Medix, Умбал Св. Георги, Амек Тойс, Строителен Хипермаркет Маркита и други.

Йордан е член на борда на директорите на Фондация Digital4  както и ръководител на бизнес звеното на обучителен център АйДжей. Главен редактор на DiTech.Media и създател на иновативната обучителна платформа Orator.bg

Визитка

Йордан Ангелов

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

My Job

My Job е специализиран интернет ресурс насочен към предоставяне на актуална информация в областта на мениджмънта и управлението на човешките ресурси, както и полезни съвети и насоки към младите специалисти, които търсят професионална реализация.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчваме също

Close
Back to top button
Close
Close