Личности

Йордан Ангелов

IMG IT Academy

Йордан Ангелов e професионален психолог и бизнес-треньор. Образование висше техническо и психологическо. Професионален опит над 20 год. Специализира в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти (подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).


Помага в решаването на различни задачи в областта обучение и развитие на търговския и управленски персонал на компаниитe.
Натрупания в течение на много години опит и в съчетание със съвремените методики за управление и бизнес-комуникации, са послужили като база за разработката на над четиридесет авторски тренингови програми, насочени към създаване на практически навици за взаимодействие в различни ситуации при работа с клиентите, с персонала и в мениджмънта.
Повече информация можете да получите на http://training-center.bg/

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Мениджър

HR Мениджър е специализиран интернет ресурс насочен към предоставяне на актуална информация в областта на мениджмънта и управлението на човешките ресурси, както и полезни съвети и насоки към младите специалисти, които търсят професионална реализация.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close