HR НовиниАкценти

Easy Consult – 15 години на пазара

IMG IT Academy

Easy Consult, най-голямата Българска агенция за подбор и управление на Човешките Ресурси, отпразнува 15-годишнината си на пазара, заедно с колеги и партньори, с празнични коктейли, в три от най-голeмите си офиси в страната.

Компанията, основана през 2004 година в Пловдив и с главен фокус върху местния пазар, мести седалището си в столицата през 2010 и през следващите години разширява портфолиото си от услуги и дейности из Европа.

Стартирала с екип от трима души, компанията днес има осем офиса в четири европейски страни, а екипът ѝ наброява повече от 100 професионалиста, специализирани в управлението на човешките ресурси и подбора на кадри в сферите на информационните технологии, аутсорсинга, производството, инженеринга, човешките ресурси, продажбите, маркетинга, финансите, туризма и логистиката.

Марина Найкова, управител на компанията, не пропусна възможността да вдигне тост  и да благодари на партьорите за оказното доверие през годините, на колегите за професионализма, с който се отнасят към работата си и загатна, че съвсем скоро се очаква компанията да открие още три офиса, с което ще разшири дейностите си и извън Европа.

 

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Manager

hrmanager.bg | Портал на знанието: Човешките ресурси, HR мениджмънт

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close