МиналиСъбития

„ Актьорско майсторство “ – Курс за сцената на живота

IMG IT Academy

Днес курсовете по Актьорско майсторство са нужни на всеки пети човек. По статистика именно всеки пети човек не просто мечтае за възможни промени към по-добро, но и е готов активно да съдейства за своя успех.

Курсът Актьорско майсторство е създаден за тези, които искат да разкрият в себе си творческия потенциал, да се избавят от страха пред публика, правилно и красиво да интерпретират своите мисли, да станат освободени и открити, а също и за тези, които искат да се запознаят със сцената.

За кого е подходящ курсът: за студенти, политици, бизнесмени, пиар-специалисти, юристи, служители в  социалните и образователни учреждения, а също и за широк кръг хора, интересуващи се от построяване на ефективно общуване чрез техниките на актьорското майсторство.

Ако искате да преодолеете трудностите на междуличностното общуване, да премахнете психическите задръжки, ако искате да се научите как правилно да уреждате търговските проблеми и семейните конфликти, посетете курса Актьорско майсторство.

ПРОГРАМА НА КУРСА:  http://training-center.bg/education/courses/kurs-aktiorsko-maistorstvo/

🔹Начало: 03.06.2019 ( понеделник и сряда от 18, 30 часа)

🔹Къде: Пловдив, Training Center IJ

🔹Лектор: Йордан Ангелов

🔹Записване: http://www.img-academy.com/zapisvane-za-kurs/ или на тел.0988933123

 

Digital Agency SEOMAX
Покажи повече

HR Мениджър

HR Мениджър е специализиран интернет ресурс насочен към предоставяне на актуална информация в областта на мениджмънта и управлението на човешките ресурси, както и полезни съвети и насоки към младите специалисти, които търсят професионална реализация.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close